30 juli 2021 In de media

Bazoer hoopt nog op transfer, maar ‘als Letsch mij nodig heeft, dan sta ik er!’

Ruim een maand voor de transferdeadline is het Riechedly Bazoer nog niet gelukt om een nieuwe club te vinden. Donderdag kwam hij tegen VfL Bochum (2-1 zege) nog gewoon in actie voor Vitesse, maar of dat zo blijft is twijfelachtig.

Gewoon voor Vitesse in actie

“Er is al een bod binnengekomen bij Vitesse”, weet Bazoer, die van Vitesse geen toestemming kreeg om voor het geboden bedrag naar Olympique Marseille te verhuizen, in gesprek met De Gelderlander. Op dit moment is de kans groot dat hij met de Arnhemmers aan de Europese campagne begint tegen het Ierse Dundalk FC.

‘Als Letsch mij nodig heeft, dan sta ik er’

Bazoer begon deze voorbereiding op de achtergrond, maar keert voorlopig terug in het centrum van de vijfkoppige achterhoede. “De trainer heeft verteld dat hij mij weer gaat gebruiken zo lang ik bij Vitesse speel. Hoelang dat nog is, durf ik niet te zeggen. Iedereen weet dat ik een transferwens heb. Maar ik zal alles blijven geven. De trainer heeft mij vorig seizoen ook geholpen door mij veel vertrouwen te geven. Als hij mij nodig heeft, dan sta ik er ook.”

Bron: Soccernews / Foto's: SV

Hoofdsponsor: