30 augustus 2019 In de media

Bazoer mogelijk op de bank; Karavaev linksback

Riechedly Bazoer zal mogelijk zondag niet starten tegen AZ maar op de bank plaatsnemen. Bazoer was de afgelopen week een paar dagen zien en trainde pas vrijdag weer voor het eerst met de groep mee.
Vitesse-coach Leonid Slutskiy geeft waarschijnlijk Navarone Foor en Matus Bero de voorkeur op het middenveld, zo maakt de Gelderlander vrijdag bekend.

Naast Foor en Bero zullen dan Oussama Tannane en Jay-Roy Grot op de flanken van het Arnhemse middenveld acteren.

Leonid Slutskiy wilde zoals gewoonlijk geen defintieve uitspraken over zijn opstelling doen.

Op basis van de trainingen van de afgelopen week zal Vyacheslav Karavaev als linksback worden opgesteld tegen AZ. Hij vervangt Max Clark die in verband met een jukbeenbreuk enige tijd is uitgeschakeld. Clark gaat waarschijnlijk na het interlandweekend met een beschermend masker spelen.

Op de rechterflank start Julian Lelieveld tegen AZ. Hij werd een helft op de linkerflank in de wedstrijd Jong Vitesse – Jong FC Twente getest, maar Slutskiy geeft waarschijnlijk toch de voorkeur aan de meer ervaren Karavaev op links en Lelieveld op zijn vertrouwde positie op rechts.

Bij Vitesse ontbreken naast Clark ook Charly Musonda (knie) en Hilary Gong (knie). De wedstrijd Vitesse – AZ wordt zondag om 16.45 uur in stadion GelreDome gespeeld.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Lelieveld, Doekhi, Obispo, Karavaev; Tannane, Bero, Foor, Grot; Linssen, Matavz.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: