24 oktober 2020 In de media

Bazoer verklapt positie tegen PSV niet

Vitesse neemt het zondagmiddag op tegen PSV, maar moet het doen zonder Oussama Tannane.

Het zou kunnen betekenen dat Riechedly Bazoer een linie doorschuift, al wil hij daar zelf nog niets over loslaten.

“De afgelopen jaren heb ik veel op het middenveld gespeeld, als ‘tien’ of als rechtshalf. Dan moet je wel even kijken of het nog in je zit”, geeft Bazoer aan in gesprek met Veronica Inside. “Ik maak me er niet druk om. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het goed doe, ik krijg veel feedback van de trainer.”

Bazoer baalt ervan dat Tannane er tegen PSV niet bij is. Op de vraag of Tannane de beste speler van de Vitesse-selectie is hoeft hij niet lang na te denken. “Ja, zeker. Iedereen weet hoe Tannane is. Een belangrijke speler in ons team, het creatieve brein op ons middenveld. Het is een aderlating dat hij er zondag niet is.”

Door het ontbreken van Tannane bestaat er een mogelijkheid dat Bazoer op het middenveld gaat spelen, in plaats van centraal achterin. Hij wil er zelf echter nog niet wat over loslaten. “Dat ga ik jou niet vertellen. Iedereen weet dat ik op het middenveld kan spelen en ik ben geen hoofdcoach. Ik weet nu waar ik sta en waar ik ga beginnen, maar dat ga ik jou niet vertellen.”

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Onze sponsoren: