21 juli 2023 In de media

BBQ vrijwilligers SV Vitesse

BBQ SV Vitesse

Na herhaalde oproep vanuit het bestuur van de SV, ben ik graag ingegaan op hun verzoek om samen met andere vrijwilligers van de aangeboden BBQ te genieten.
Op zaterdag 15 juli, het begin van de vakantieperiode van Arnhem en omgeving, hing er in het Supportershome een gemoedelijke sfeer onder de aanwezigen.
Buiten werd er door twee koks van cateraar Buitenpoort naar hartenlust gebakken, ging de brandslang in de kinderbadjes en werden waterpistolen gevuld.
Het feest kon beginnen!
Het seintje ‘aan tafel’ was niet aan dovemans oren besteed; alras stond er een rij bij het uitgifte punt. De smakelijkste snacks kwamen op de borden terecht, aangevuld met sauzen, brood en salades!
Alles van topkwaliteit! Vanachter de bar werd het nodige nat overhandigd. Plots brak de hemel open; in een sneltreinvaart werden alle spullen in het home gezet, en ging het feest welgemoed verder.
Ik vond het fijn om bekenden te treffen en ons samen te wagen aan voorspellingen over het nieuwe voetbalseizoen. Er moet nog een hoop gebeuren, was toch wel de algemene conclusie.
Dus rustig afwachten maar. Eén ding staat wel vast: alle aanwezigen hebben genoten van het gebaar van het bestuur, als dank voor de geleverde inzet gedurende het afgelopen seizoen.

Ton Bloemzaad, redacteur van het supportersmagazine Zwart op Geel