21 mei 2012 In de media

Büttner: “Ook niet erg om bij Vitesse te blijven”

Alexander Büttner speelde zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Vitesse. Hoewel hij vooral een feestje wilde vieren vanwege het bereiken van Europees voetbal, hield hij al wel rekening met een naderend afscheid.

De linksback staat in de belangstelling van Ajax, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. "Natuurlijk zit het wel in je achterhoofd dat dit je laatste duel voor Vitesse kan zijn", zegt hij tegenover VoetbalPrimeur. "Maar ik ben daar nu niet zo mee bezig, we moeten eerst maar eens rustig gaan zitten."

Als de transfer uiteindelijk geen doorgang vindt, ziet Büttner ook nog voldoende uitdaging in Arnhem. "Dit is een fantastische club. Ik zou het ook niet erg vinden om bij Vitesse te blijven. Fantastisch om dit mee te mogen maken in een uitverkocht stadion, ik geniet hier wel van."

De Arnhemmers verloren het eerste play-offduel in Nijmegen nog vanwege arbitraire dwalingen, maar leken daarna weinig moeite te hebben om het Europese ticket veilig te stellen. "Toch was het een zwaar seizoen, we hebben ook veel wedstrijden gespeeld. Maar we hebben het seizoen mooi afgesloten. We zijn gegroeid en echt een team geworden."

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: