14 april 2018 In de media

Beerens: ‘Onzin dat dit nu door de trainer komt’

Vitesse-speler Roy Beerens beleefde een mooie avond in het GelreDome. De aanvaller zag zijn ploeg met 7-0 winnen en hij maakte zijn allereerste doelpunt voor Vitesse.
'Heerlijk. We waren de laatste weken niet in vorm en nu ligt hij er dan eindelijk in. Ik denk dat het niet de laatste zal zijn, maar ik ben blij dat het een goed doelpunt was.'

'Ligt niet aan de trainer'
Het was pas de 2-0, toen wist de aanvaller nog niet dat er nog vijf treffers bij zouden vallen. Zo beleefde Vitesse een uitstekende avond na de trainerswissel. Maar dat het nu wel lukt, ligt niet aan het ontslag van Fraser zegt Beerens.

'Je zou het wel een schokeffect kunnen noemen. Het was een hectische week met het ontslag van Henk, dat is natuurlijk nooit leuk. Maar ik heb in mijn carrière meer trainers zien komen en gaan. Nu zal iedereen roepen dat de 7-0 kot door de trainer, maar dat is natuurlijk niet zo. Dat is onzin, maar we hebben wel een bepaalde vibe overgebracht vandaag.'

Nu is het de bedoeling dat Vitesse dit volhoudt richting de play-offs. 'Het zal nog wel een keertje minder zijn, maar we moeten er nu vol voor gaan', zo besluit de aanvaller.

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: