30 augustus 2016 In de media

Bekerduel De Dijk vs Vitesse op donderdag 22 september om 20:00

De KNVB heeft het bekerduel in de eerste ronde voor de KNVB beker tussen De Dijk en eredivisieclub Vitesse vastgesteld op donderdag 22 september om 20:00 uur.
Vitesse speelt een uitwedstrijd in Amsterdam. Thuislocatie van ASV De Dijk is Sportpark "Schellingwoude", Shellingwouderdijk 220 te Amsterdam. De Amsterdamse voormalige vierde klasse club komt dit seizoen uit in de Derde Divisie KNVB.

ASV De Dijk bereikte het hoofdtoernooi om de KNVB-beker na een 1 – 2 winst op ONS Boso Sneek. Vitesse was, net zoals alle BVO's vrijgesteld van het spelen van voorronden.

Het bekerduel zal niet live door FoxSports worden uitgezonden. FoxSports kiest voor FC Twente – FC Utrecht en Feyenoord – FC Oss.

De Amsterdammers verwachten rond de 1500 toeschouwers, aldus ASV De Dijk-voorzitter Ton Langelaar op hun clubwebsite: “Nu we weten wanneer we spelen kunnen we echt aan de slag. Ik verwacht zo’n 1500 toeschouwers dus we moeten wel het nodige organiseren om alles in goede banen te leiden.”

“Zoals het er nu voorstaat zullen we ook voor het eerst in het bestaan van de club kaarten in de voorverkoop gooien. We zullen daarin ook onderscheid gaan maken tussen plekken op de tribune en staanplaatsen. Op de tribune kunnen maar 175 mensen plaatsnemen dus daar willen we wel een beetje de controle over hebben.”

Normaal kost een kaartje bij De Dijk acht euro. Voor het bekertreffen met Vitesse zal de prijs waarschijnlijk iets hoger zijn. Langelaar: Ik denk dat dat nu rond de tien euro zal zijn. Voor een plek op de tribune vragen we dan een paar euro meer.

De club neemt, als het contact heeft gehad met Vitesse, de beslissing of het nog een tribune bij zal bouwen achter het doel. “Als we weten met hoeveel supporters er komen zullen we dat zeker overwegen. Het geeft toch ook een mooie uitstraling. We gaan in ieder geval op het terras een extra ontvangstruimte maken voor de sponsors en genodigden.”

De Dijk verwacht volgende week de voorverkoop te kunnen starten en bekend te kunnen maken hoe belangstellenden aan een kaartje kunnen komen.
 

 

Supportersvereniging Vitesse – De Dijk / Foto’s SV

Hoofdsponsor: