9 april 2021 In de media

Bekerfinale kijken in het GelreDome

Eindelijk mogen we jou weer ontvangen in GelreDome. Weer samen genieten van de fantastische prestaties van onze club. Op een wel heel bijzonder moment, tijdens de Bekerfinale op zondag 18 april. Wij hebben toestemming gekregen om met 3.000 supporters de wedstrijd op grote schermen te mogen volgen in GelreDome. Vanaf maandag 12 april 2021 om 9.00 uur start de kaartverkoop voor de eerste groep seizoenkaarthouders.
Programma
16.00 uur: opening stadion en start voorbeschouwing
18.00 uur: aanvang TOTO KNVB Bekerfinale
21.00 uur: einde stadionprogramma

Kaartverkoop
Op maandag 12 april 2021 om 9.00 uur start de kaartverkoop! In eerste instantie zijn de beschikbare kaarten uitsluitend voor onze seizoenkaarthouders. Als seizoenkaarthouder kan je een kaartje gratis reserveren! In de volgorde van kaartverkoop maken wij onderscheid op basis van de seizoenkaartvariant.

Volgorde van de kaartverkoop
Vanaf maandag 12 april 2021 9.00 uur – Seizoenkaarthouders ‘Motten Ze Dan’
Vanaf dinsdag 13 april 2021 9.00 uur – Seizoenkaarthouders ‘Ernemse Trots’
Vanaf woensdag 14 april 2021 9.00 uur – Seizoenkaarthouders ‘Samen Geel Swert’

Let op: per seizoenkaart kan één ticket gereserveerd worden. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar. Bovendien raden we jou aan om voordat de kaartverkoop begint, te checken of je account naar wens functioneert.

Als er na woensdag 14 april 2021 nog tickets beschikbaar zijn, geldt er vanaf donderdag 15 april 2021 een vrije verkoop (a 10,- euro per kaartje). De kaartverkoop stopt uiterlijk vrijdagavond 16 april 2021 (23.59 uur).

BESTEL HIER JOUW KAART

Indeling stadion
Vanwege de beperkingen zijn er enkel plaatsen op de Oost- en West-tribune beschikbaar. Alle plaatsen bevinden zich op 1,5 meter afstand van elkaar. Het is dus niet mogelijk om stoelen direct naast elkaar te reserveren, maar uiteraard kun je wel als seizoenkaarthouder voor andere seizoenkaarthouders bestellen. Hiervoor moet je bij elkaar in een groep zitten, meer informatie over het maken van een groep of iemand toevoegen aan een groep vind je HIER. Verplaatsen van stoel op de tribune is na het bestellen van een ticket niet meer mogelijk.

Verplichte coronatest
Toegang tot het stadion is alleen mogelijk met een geldig ticket én een negatieve coronatest via de app “CoronaCheck” op de telefoon. Lees HIER meer over de testprocedure. Overigens zijn de reguliere coronamaatregelen, waaronder het dragen van een mondkapje, ook van kracht.

Parkeren
Op vertoon van het wedstrijdticket kun je gratis parkeren op het terrein van GelreDome.


Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: