10 februari 2017 In de media

Bekerkoorts bij supporters van Vitesse door halve finale

De ‘bekerkoorts’ grijpt om zich heen bij de supporters van Vitesse. Vrijdagochtend startte de voorverkoop voor de halve finale die de Arnhemmers, na het verslaan van bekerhouder Feyenoord.
De wedstrijd om een plek in de finale is woensdag 1 maart tegen Sparta in Rotterdam.

„Het begint echt te leven”, weet Paul Koster, voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse (SV). Op allerlei mogelijke manieren wordt hij benaderd, met steeds de zelfde vraag: 'Kun je kaarten regelen voor de halve finale?'Het antwoord van Koster: „Nee, ik kan niks regelen.”

Servicekaart
Vooralsnog kunnen alleen houders van een servicekaart een ticket kopen voor de halve eindstrijd om de KNVB-beker. Vanaf maandag komen de kaarten beschikbaar voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden van Vitesse. (Deze servicekaart is allen bij de start van het seizoen verkrijgbaar: red.)

Woensdagochtend is het de beurt aan seizoenkaarthouders.

Spangen
De Arnhemse club heeft 650 kaarten voor de halve finale op Spangen. Volgens woordvoerder Wiebe Nelissen blijven er minimaal een honderdtal tickets over voor houders van een jaarkaart. Het aantal verkochte wedstrijdtickets is inmiddels al over de honderd stuks.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: