10 mei 2017 In de media

Bekersucces Vitesse stimulans voor seizoenkaartverkoop

Vitesse heeft in een week tijds al bijna 2.000 jaarkaarten voor het nieuwe voetbalseizoen verkocht. Dat zijn er enkele honderden meer dan vorig jaar een week na de start van de seizoenkaartenverkoop, zegt een woordvoerder van de club.
,,Het winnen van de KNVB Beker zal daarbij zeker een rol spelen.”

De Arnhemse voetbalclub begon de dag na de huldiging voor het winnen van het bekertoernooi op de Markt in Arnhem met de seizoenkaartenverkoop voor jaarkaarthouders. Sinds vorige week vrijdag kunnen ook mensen die nog geen seizoenkaart hadden een abonnement nemen op de wedstrijden van voetbaljaar 2017/2018.

Bekersucces
Algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse verwacht een positief effect van de eerste echte trofee in 125 jaar clubhistorie. Het bekersucces van de club moet leiden tot een stijging van het aantal seizoenkaarthouders en goed gevulde tribunes bij de laatste (thuis)wedstrijd van het huidige seizoen.

Vitesse viert het 125-jarig jubileum precies op de verjaardag. De club werd opgericht op zaterdag 14 mei 1892 en op zondag 14 mei 2017 speelt de op een na oudste club van de eredivisie in GelreDome tegen Roda JC. De wedstrijd wordt omlijst met een speciaal feestprogramma.

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: