28 maart 2017 In de media

Belangrijke informatie laatste training voor derby

Vitesse speelt op zondag 2 april de Gelderse derby vs NEC. De laatste training voorafgaand aan deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 1 april om 10.30 uur op Papendal. Hieronder vind je alle informatie over de afsluitende training.
De laatste training voorafgaand aan de wedstrijd vs NEC wordt de laatste jaren traditioneel druk bezocht. Vitesse begrijpt de emotie en cultuur rondom de derby ten zeerste en is trots op al haar trouwe supporters die de staf en spelers tijdens deze training succes komen wensen. In samenspraak met de lokale autoriteiten is besloten dat het niet is toegestaan om vuurwerk, fakkels, rookpotten e.d. af te steken. Dit omdat het gezondheidsrisico's kan opleveren voor spelers en supporters, voor overlast zorgt en zelfs tot gevaarlijke verkeerssituaties leidt op de naastgelegen snelweg. Daarnaast is het afsteken van vuurwerk buiten de wettelijk aangewezen momenten illegaal. Hier wordt op toegezien en waar nodig gehandhaafd. We begrijpen de teleurstelling omdat het onderdeel was van een traditie, maar we achten het van belang dat de training voor zowel spelers als supporters veilig verloopt. 

De laatste training voor de derby begint om 10.30 uur op het trainingsveld van de trainingsaccommodatie op Papendal. 

Bereikbaarheid
De trainingsaccommodatie van Vitesse is met de auto goed bereikbaar. De aanwezige parkeerstewards assisteren bij het parkeren en het ordelijk laten verlopen van de in- en uitstroom van het verkeer. Parkeren in de berm is niet toegestaan.

Vanaf Centraal Station Arnhem rijdt bus 105 één keer in het uur. Deze bus, in de richting van Barneveld, stopt bij bushalte Van der Valk/Papendal. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar het trainingsveld.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: