23 augustus 2021 SV Nieuws

Belangrijke informatie uitbezoekers Rollerside- en Mindervalide-tribune


Beste bezoeker van de Rollerside- en Mindervalide-tribune,

De kop van het nieuwe Eredivisie-seizoen is er af! Na een lange periode van voetbal zonder publiek gaan we weer van start! Binnen de mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen proberen we ook het bezoek aan uitwedstrijden zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Hieronder een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen:

Foutief gedrukte seizoen(begeleiders)kaart

Op de begeleiderskaart horende bij de seizoenkaart 2021-2022 staat een drukfout. Boven aan de kaart staat zoals u heeft kunnen zien “Just Gobel-Tribune (West). Deze drukfout is inmiddels bekend bij de Fanservice en heeft geen invloed op de toegang. Ook kunnen begeleiders gewoon aan de Oost-zijde blijven plaatsnemen.

Mocht u toch een nieuwe begeleiderskaart wensen, dan kunt u dit aangeven bij de Fanservice via fanservice@vitesse.nl

Bezoek een uitwedstrijd!

Zoals u van ons gewend bent doen wij onze uiterste best om het voor de Vitesse-rollers mogelijk te maken de uitwedstrijden te bezoeken. Echter wij blijven wel afhankelijk van de medewerking van de club die wij bezoeken. Ook voor ons is het altijd weer afwachten hoeveel kaarten de tegenpartij beschikbaar stelt. Er is dus geen garantie dat u de wedstrijden die u opgeeft ook daadwerkelijk kunt bezoeken. Op het moment dat er duidelijk is hoeveel kaarten er voor een wedstrijd beschikbaar zijn, wordt er contact met u opgenomen en volgen de verdere details.

Wanneer u zich heeft opgegeven gaan wij er vanuit dat u ook daadwerkelijk de wedstrijd zal bezoeken. Uw kaarten zijn dan namelijk besteld. Wanneer u toch niet mee kunt, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Op deze manier kunnen wij de organisatie en andere belangstellenden tijdig op de hoogte stellen. In verband met de coronamaatregelen kan het ook voorkomen dat de club welke wij bezoeken geen of minder rolstoelplaatsen beschikbaar stellen. Mocht dit het geval zijn dan ontvangt u ook hiervan bericht.

Het is echter voor rollers alleen mogelijk om via georganiseerd vervoer een uitwedstrijd te bezoeken. Dit heeft onder meer te maken met de prijsstelling van de kaarten. Door het georganiseerd vervoer lukt het ons veelal om korting op de toegangskaarten te verkrijgen (zoals dat ook georganiseerd is voor de overige supporters die met de bussen reizen). Ook tijdens de 1ste  seizoenshelft zullen onze rollers zoveel mogelijk met de reguliere supportersbussen meereizen.

Vul het bijgevoegde formulier in en stuur of mail deze naar het onderstaande adres van de supportersvereniging.

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de supportersvereniging. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met

  • Raymond Klaassen (rollerplaats 29)
  • Cees Groen (rollerplaats 3) of
  • Tjerk Kraus (rollerplaats 73)
  • Bram Kelly (rollerplaats 74)

Raymond Klaassen.

Bestuurslid Rollerside

Klik hieronder voor het formulier te downloaden:

Invulformulier uitwedstrijden 1ste seizoenshelf 2021-2022

Bron: Supportersvereniging Vitesse-Rollerside / Foto's: SV

Hoofdsponsor: