25 januari 2017 In de media

Belangrijke informatie Vitesse vs Feyenoord

Donderdag 26 januari staat om 20.45 uur het bekerduel vs Feyenoord op het programma. Stadion GelreDome is geopend om 19.15 uur.
Lees meer over een aantal praktische zaken.

Kom ruim op tijd!
Vanwege de verwachte drukte wordt bezoekers aangeraden ruim voor aanvang van de wedstrijd naar GelreDome te komen. In verband met aangescherpte veiligheidsmaatregelen kan toegang tot het stadion langer duren dan normaal.

Kaartverkoop
Alleen seizoen- en fankaarthouders van Vitesse kunnen tickets kopen voor deze wedstrijd. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.45 uur geopend. Aan de stadionkassa's geldt een toeslag van € 2,- per ticket. Gezien de verwachte drukte aan de kassa wordt nadrukkelijk geadviseerd e-tickets ruim van te voren online te bestellen (www.vitesse.nl/tickets )

Snelle toegang seizoenkaarthouders Charly Bosveld-tribune (Oost)
Voor seizoenkaarthouders van de Charly Bosveld-tribune (Oost) is er een aparte ingang. Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gebruik maken van de zogeheten ‘fastlane’ bij de ingang. Neem hiervoor naast jouw e-ticket (die als toegangsticket fungeert) ook jouw seizoenkaart mee naar de wedstrijd zodat je te herkennen bent als seizoenkaarthouder en gebruik kunt maken van deze exclusieve service voor seizoenkaarthouders. 

Veiligheidsmaatregelen
Op alle vakken in het stadion, met uitzondering van het uitvak, zijn Feyenoord-uitingen niet toegestaan. Indien tickets in handen zijn van Feyenoord-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor deze in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder recht op restitutie van het betaalde entreegeld. Bezoekers in en rond het gehele stadion moeten desgevraagd hun identiteitsbewijs kunnen tonen. 

Busvervoer
Op vertoon van jouw seizoenkaart is het busvervoer van Breng/Connexxion, net zoals bij reguliere competitiewedstrijden, van twee uur voor tot twee uur na de wedstrijd gratis voor seizoenkaarthouders. Neem dus jouw seizoenkaart mee naar de wedstrijd zodat de buschauffeur jou kan herkennen en gratis toegang kan verlenen. Het e-ticket alleen is dus niet voldoende! 

Speciale bekersjaal
Voor deze wedstrijd is er een speciale ‘Vitesse vs Feyenoord’ bekersjaal ontwikkeld. Voor slechts € 10,- kan jij deze speciale sjaal kopen in MijnVitesse (GelreDome).
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: