9 januari 2011 In de media

Belek, dag 1: eerste oefensessie selectie

Vitesse startte zondagavond om half zeven met de eerste oefensessie afgewerkt op het trainingscomplex van hotel Sueno in Belek. Zeven kwartier later liepen de spelers het hotel weer in.

De trainingsvelden liggen pal naast het prachtige hotel dat omgeven wordt door een nog mooiere golfbaan. Golfliefhebbers kunnen hier absoluut hun hart ophalen en enkele leden van de Business Club Vitesse-GelreDome ging al direct een kijkje nemen om zich alvast voor te bereiden op de eerste golfdag die maandag van start gaat. Het wordt in januari al snel donker in Turkije en dat was ook het enige dat de fanatiekelingen er van weerhield de baan op te gaan.

Om bij het trainingsveld te komen hoeft slechts een korte wandeling langs de golfbaan afgelegd te worden. Terwijl assistent Albert Capellas, met hulp van materiaalman Marco Kamphuis, de pillonetjes klaarzet, loopt de voltallige selectie klokslag kwart over zes gezamenlijk richting het veld. Ondanks de sessie van bijna twee uur werkt de groep een vrij lichte training af die begonnen wordt met een variant op handbal. Achter elkaar vliegen de ballen door de lucht en wordt bijna iedereen enkele keren vol getroffen door een ploeggenoot. Geraakt betekent 'af' en dat leidt tot grote hilariteit bij de spelers die blij zijn dat ze na een lange reis weer even op het veld kunnen staan.

Maandag 10 januari traint de selecie van Albert Ferrer tweemaal, om 11.00 uur en om 17.00 uur. Na afloop een uitgebreider sfeer- en fotoverslag.


 

Belek dag 1: sfeerverslag Vitesse TV
Vitesse TV maakt dagelijks vanuit Belek een sfeerverslag. Maandagochtend 10 januari het eerste verslag dat exclusief te zien is voor leden van MijnVitesse.

Sfeerverslag

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: