12 januari 2011 In de media

Belek, dag 4

Tijdens de ochtendtraining werd de selectie uitgebreid tot 24 spelers. Haruna Babangida meldde zich dinsdagnacht in het hotel en trainde woensdag voor het eerst mee.

De 28-jarige Nigeriaan is een broertje van Tijani Babangida en speelde tot voor kort voor Mainz05. De rechtseraanvaller die acht jaar in de jeugdopleiding van Barcelona speelde zit momenteel zonder contract en bij Vitesse wordt de komende dagen bekeken hoe hij er conditioneel voor staat. Vervolgens wordt gekeken of de technische staf langer met hem door gaat of niet.

Haruna Babangida begon zijn loopbaan in de jeugd van Ajax. Na een lange periode in de jeugd van Barcelona kwam de Nigeriaans international onder meer uit voor Metalurg Donetsk, Olympiakos, Apollon Limassol en Mainz05.

 


Belek, dag 4: ontspannen ochtendtraining

Op woensdagochtend werd door de selectie ontspannen getraind. Later deze dag staat namelijk ook het oefenduel met Kayserispor op het programma (16.00 uur). De spelers oogden tijdens de training ontspannen en hadden het erg naar de zin.

In drie groepen werd een rondootje afgewerkt, gecombineerd met een tactische oefening op een half veld. De training werd afgesloten met enkele corners, bestaande uit drie varianten die door Dalibor Stevanovic uitgelegd werden. Trainer Albert Ferrer en materiaalman Marco Kamphuis werden ingeschakeld als extra verdedigers.

 

Fotoverslag

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: