1 februari 2011 In de media

Beloften nipt onderuit in Amsterdam

Een treffer op slag van rust besliste maandagavond het duel tussen de Beloften van Ajax en Vitesse/AGOVV.
Jong Ajax staat sinds kort onder leiding van Gery Vink, de oud-trainer van de Arnhemse jeugdopleiding. Vink zag zijn ploeg met name voor rust enkele goede kansen creëren, maar telkens was doelman Sebastiaan van der Sman een te grote hindernis. Enkele seconden voor rust was het wel raak. Van der Sman keerde in eerste instantie nog een vrije trap van Overtoom, maar was kansloos op de rebound van Lorenzo Burnet: 1-0.

De Arnhemmers, spelend met Molhoek en Caldirola en een drietal A-junioren, hadden een lastige avond op sportpark De Toekomst en wisten de achterstand na rust niet meer ongedaan te maken.

Jong Ajax – Jong Vitesse/AGOVV 1-0 (1-0)
’45 Burnet 1-0