20 augustus 2012 In de media

Beloften verliezen bij Jong Roda JC

Jong Vitesse verloor maandagavond ook haar tweede groepswedstrijd tegen de beloften van Roda JC. In Kerkrade stond 3-2 na 90 minuten op het scorebord.
De Arnhemmers speelden ruim 80 minuten met tien man na een rode kaart voor Room, na het vloeren van een door­gebroken speler ver buiten zijn zes­tienmetergebied.

Toch opende Jong Vitesse de score in de 19′ minuut. Ruim een kwartier later maakten de Limburgers gelijk.

Vlak voor rust nam Jong Roda JC de leiding en scoorde Darri 2-1. Na rust een sterker Roda JC dat de stand in de 56′ minuut op 3-1 bracht.

In de laatste fase van de wedstrijd scoorde Jong Vitesse nog twee keer via Qazaishvili. De laatste goal helaas na het slotsignaal, waardoor 3-2 als eindstand de boeken in ging.

Voor Jong Roda JC scoorden Lebedyński, Van Veen en Paulissen.

Bijzonderheden: Nicky Hofs en Eloy Room speelden mee met Jong Vitesse.

Jong Vitesse staat nu laatste in groep C, maar de beloften van VVV/Helmond, FC Den Bosch en Fortuna Sittard staan op slechts een punt. Vitesse moet bij de eerste vier eindigen om zich in de eredivisie van de beloften te handhaven.