23 juni 2017 In de media

Ben van Dael nieuwe trainer O19

Ben van Dael is komend seizoen de nieuwe trainer van Vitesse O19. De ervaren trainer werkte jarenlang bij VVV-Venlo en was onlangs nog hoofdtrainer bij Fortuna Sittard. De 52-jarige Van Dael volgt Nicky Hofs op, die aansluit bij de technische staf van de A-selectie.
Hoofd Vitesse Voetbal Academie Edwin Petersen: “We halen een zeer ervaren trainer in huis. Ben heeft lang met jeugdelftallen gewerkt en heeft daarnaast ook ervaring op het hoogste niveau in het betaald voetbal. Ben gaat bij O19 werken met een jonge groep. Daardoor is het een extra gunstige bijkomstigheid dat Ben als geen ander in staat is zijn ervaring over te brengen op de jeugdspelers.”
 
Van Dael over zijn nieuwe stap: “Ik ben blij weer op het veld te staan komend seizoen. Na een lange tijd bij VVV-Venlo en daarna als hoofdtrainer bij Fortuna Sittard, kijk ik er naar uit om een bij een club van het kaliber als Vitesse aan de slag te gaan. Er zijn volop uitdagingen en ik heb er enorm veel zin in om met O19 van start te gaan.”
 
Vitesse O19 begint maandag 31 juli aan seizoen 2017|2018.
 

Vitesse / Foto’s SV & 1Limburg

Hoofdsponsor: