13 oktober 2010 In de media

Ben Haverkort arbiter Roda JC – Vitesse

Ben Haverkort is door de KNVB aangewezen om op 17 oktober het competitieduel Roda JC Kerkrade – Vitesse te leiden. De arbiter wordt in het Parkstad Limburg Stadion geassisteerd door dhr. P. Langekamp en dhr. R.B.G. Meenhuis. Vierde official is dhr. M.B. Van den Kerkhof.

Op 7 februari 2009 werd Blom voor het laatst aangesteld voor een thuiswedstrijd van Roda JC Kerkrade. Die avond verloor Roda JC Kerkade onder zijn leiding in het Parkstad Limburg Stadion met 0-1 van de Rotterdammers. Eric Addo werd toen met een rode kaart van het veld gestuurd door de leidsman.

Roda JC Kerkrade speelde voor het laatst op 18 april van dit jaar een onderling duel tegen Vitesse. Via doelpunten van Willem Janssen (2x), Mads Junker (2x) en Morten Skoubo en tegendoelpunten van Kaya en Büttner verpulverden de Kerkradenaren Vitesse in het eigen Gelredome met 2-5. De laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse werd gespeeld op 28 augustus 2009. Roda JC Kerkrade verloor toen met 3-4 van de Arnhemmers.

Momenteel staan de manschappen van Theo Bos op een 14e plaats in de competitie. Roda JC Kerkrade bezet de 5e positie. Het duel begint aanstaande zondag 17 oktober om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Roda JC

Hoofdsponsor: