22 mei 2018 In de media

Berden tekent nieuw contract

Martijn Berden heeft dinsdagmiddag een nieuw eenjarig contract ondertekend, met een optie voor nog een seizoen. De 20-jarige aanvaller werd afgelopen weekend met Jong Vitesse kampioen in de Derde Divisie.
Berden speelde al twee jaar in de Vitesse Voetbal Academie toen hij in seizoen 2011|2012 een avontuur aanging bij de jeugdopleiding van PSV. Sinds seizoen 2016|2017 is Berden weer terug op het oude nest. De meervoudig Nederlands jeugdinternational speelde dit seizoen in Jong Vitesse, waarmee hij afgelopen weekend kampioen werd in de Derde Divisie. Ook zat Berden, die op beide vleugels uit de voeten kan, afgelopen weekend voor de eerste keer bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Zo deelde hij dus ook mee in de feestvreugde na het bereiken van Europees voetbal.

Berden over zijn contractverlenging: “Ik heb een lastige tijd achter de rug. Vanwege mijn immuunziekte heb ik helaas een deel van het seizoen moeten missen. Na lang en hard revalideren, waarin fysiektrainer Jan van Norel een belangrijke schakel was voor mij, ben ik weer helemaal terug. De afgelopen weken heb ik kunnen bijdragen aan het kampioenschap van Jong Vitesse. Dat ik afgelopen weekend op de bank mocht zitten bij het eerste elftal, zie ik als een beloning van mijn rentree. Het liefste kijk ik nu vooruit. Wie weet kan ik in de voorbereiding op het nieuwe seizoen minuten maken in het eerste elftal. Ik doe in elk geval mijn stinkende best om mijn doelen te bereiken.”
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: