1 juni 2011 In de media

Bericht van directie Vitesse

Beste supporters,

We hebben de signalen dat jullie het te stil vinden rondom Vitesse, gezien, gehoord en gelezen en wij begrijpen dat jullie dit vinden.

Er loopt van alles en toch is het inderdaad behoorlijk stil. Dat komt omdat er nog niets definitief is. En natuurlijk weten wij dat supporters in deze periode maar één ding willen horen en dat is nieuws over de selectie en de staf.

Iedereen wil het nieuwe seizoen ingaan met het vertrouwen dat het beter gaat dan afgelopen seizoen. Daar wordt achter de bekende schermen hard aan gewerkt. Over transfers praten voordat deze rond zijn, is alleen niet handig. Dat kan de onderhandelingen frustreren en daarom doen wij dit ook niet.

Wat wij op dit moment wel kwijt kunnen is dat we met twee spelers erg dicht bij een contract zijn. Met een aantal anderen zijn we in gesprek. Ook ten aanzien van de trainingsstaf zijn de gesprekken gaande. Na midden volgende week komt er meer duidelijkheid en seizoenkaarthouders ontvangen dan een mail. Ook via MijnVitesse en www.vitesse.nl houden we jullie op de hoogte. Wij begrijpen dat jullie geduld hiermee behoorlijk op de proef wordt gesteld en toch vragen wij om een beetje meer geduld en begrip.

Een positief en voetbalgerelateerd nieuwtje is dat het speelveld van GelreDome zover is geprepareerd dat aanstaande maandag de graszoden erin kunnen. Volgende week woensdag wordt het veld dan voor het eerst gemaaid. Hiermee liggen we precies op schema om op zaterdag 9 juli, als Vitesse tegen Chelsea speelt, een fantastische nieuwe mat in gebruik te kunnen nemen!

Met geel-zwarte groet,

Paul van der Kraan

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: