19 november 2018 In de media

Bero en Eduardo op bezoek in het Home

Tijdens deze interland week kijken we even terug naar het bezoek van Bero en Eduardo in het supportershome na het duel tegen FC Utrecht (2-1).
Drie thuiszeges op rij, dan zijn er natuurlijk vrolijke gezichten. Na afloop van Vitesse – FC Utrecht kwamen er weer twee Vitesse-spelers naar het supportershome om na te praten. Matus Bero en doelman Eduardo waren na de krappe maar goede zege in een uitstekende bui. 

Voor beide mannen was het hun debuut in het supportershome. Bero was gematigd tevreden over de wedstrijd: 'Ik ben blij met de overwinning, maar we kunnen zeker beter.' Voor Portugees Eduardo werd het een drukke avond: 'Het is fijn als je je kan onderscheiden met een paar mooie reddingen, maar dan moet ik toch met een cliché komen. Het gaat om de teamprestatie'. Eduardo valt dit seizoen op als misschien wel de kalmste keeper van de Eredivisie. Hoe dat komt? 'Ai ja, ik denk toch leeftijd en ervaring!'. 

Man van de wedstrijd Eduardo pakte vervolgens ook het lotnummer wat een jonge Vitesse-supporter in het bezit bracht van het Vitesse-thuisshirt. Uitgedost in een shirtje van Marc van Hintum kwam de jonge man het podium op. En tot zijn schrik stond Marc van Hintum himself ineens plots naast hem op het podium voor een fotomoment. Een spontane actie van Vitesse's technisch directeur die zo mooi een jonge supporter wist te verrassen.  

Let op: bij de aankomende thuiswedstrijd komt ook Guram Kashia naar het supportershome. Voor de gratis lootjes geldt dan ook: op=op!

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: