26 mei 2016 In de media

Betrokken Vitesse-supporters gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die ons team vrijwilligers willen komen versterken in het nieuwe voetbalseizoen. Het geeft een kick om je mede-supporters van dienst te zijn en ze een prettige wedstrijddag te bezorgen. Wij kunnen de uitslag niet beïnvloeden, maar wel zorgen dat elke Vitesse-supporter, oud en jong, zich thuis voelt in het supportershome en het geheel vlekkeloos en vriendelijk verloopt.
Als vrijwilliger in het Supportershome maak je deel uit van een team. Het team heeft als doelstelling om rond de thuiswedstrijden van Vitesse en diverse andere activiteiten een gezellige, prettige en gastvrije sfeer neer te zetten voor de Vitesse supporter. Je krijgt er een leuke en hechte werkkring voor terug, naast de faciliteiten die de Supportersvereniging Vitesse (SV) aan al haar vrijwilligers biedt.

Medewerker supportershome
Wij zoeken mensen zijn die vrijwillig door de weeks een paar uurtjes (2 á 3) het supportershome mee schoon willen maken.

DJ/Muziek
Wij hebben een muziekinstallatie met voorgeprogrammeerde muzieklijsten, maar vinden het ook leuk om een DJ te hebben die verzoekjes kan honoreren en op de momenten dat het nodig is (Man of the Match) passende muziek kan verzorgen. Dus als je denkt dat vind ik leuk en een goede sfeer wil creëren voor de supporters; geef je dan op!
 
Bijzonderheden
Tijdens de wedstrijd gaat het supportershome dicht, ook voor onze vrijwilligers. Wij gaan ervan uit dat een vrijwilliger van het supportershome een eigen seizoenkaart of een toegangskaart heeft voor de wedstrijd. Het kan voorkomen dat je enkele minuten van het begin en/of het einde mist van de wedstrijd i.v.m. werkzaamheden in het home. Maar als we genoeg medewerkers hebben, komt dit niet structureel voor.
 
Overige vacatures:
 
Video reporter
Tijdens trainingen van het 1e elftal en wedstrijden van Jong Vitesse breng je verslag uit voor de supporters die niet de mogelijkheid hebben om hierbij aanwezig te zijn. Op deze manier krijgen kunnen zij achteraf alsnog een sfeerimpressie krijgen. Mocht je ook video editor ervaring hebben is dat helemaal mooi meegenomen.
 
Activiteitencommissie teamleden
Samen met je collega vrijwilligers organiseer je op projectbasis activiteiten voor mede Vitesse-supporters. Je wordt ingezet op die activiteit die je leuk vindt en bij je past. Van voetbalacademie rondleiding, Vitesse-quiz tot zaalvoetbaltoernooi, dit en veel meer organiseren we allemaal voor de Vitesse-supporters. Zoek je een leuke, gezellige groep mensen om samen leuke dingen mee te organiseren? Geef je dan nu op!
 
Interesse of meer weten?
Stuur een e-mail naar supportersvereniging@vitesse.org
 
Is werken als vrijwilliger in de bovengenoemde vacatures niet jouw ding? Informeer dan naar de andere mogelijkheden binnen de SV. Bijvoorbeeld het sfeerteam, het merchandiseteam, en de internetredactie zoeken nog actieve vrijwilligers. 

Mail supportersvereniging@vitesse.org voor meer informatie of aanmelding.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: