13 mei 2021 In de media

Bazoer: “Als er een goede club komt, dan ben ik van plan de stap te maken.”

Riechedly Bazoer heeft de ambitie uitgesproken om deze zomer een sportieve stap omhoog te zetten. De tot verdediger omgeschoolde middenvelder behoort tot de uitblinkers bij Vitesse en heeft een contract tot de zomer van 2022. Een nieuwe verbintenis lijkt ver weg, want Bazoer heeft in een gesprek met technisch directeur Johannes Spors aangegeven te denken aan een transfer.

“Ik heb vorige week met de technisch directeur gesproken om van gedachten te wisselen”, vertelt Bazoer aan ESPN. “Ik ben natuurlijk wel ambitieus en wil natuurlijk ook een stap maken. We gaan het zien. Als er een goede club komt, dan ben ik van plan de stap te maken.”

De voormalig Ajacied, die het seizoen zondag afsluit met een wedstrijd tegen zijn oude club, kijkt tevreden terug op de afgelopen jaargang met Vitesse. “Ik denk persoonlijk dat ik een heel goed seizoen heb gedraaid en de ploeg ook. Iedereen heeft een heel hoog niveau gehaald. We hebben laten zien dat we met deze formatie, met vijf man achterin, heel moeilijk te bespelen zijn.”

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: