2 mei 2016 In de media

Bied mee op de speciale Vitesse KWF shirts

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen FC Utrecht in het teken van KWF Kankerbestrijding.
Tijdens deze traditionele KWF-wedstrijd droegen de spelers een speciaal Vitesse shirt met daarop de naam KWF Kankerbestrijding gedrukt i.p.v. Truphone. Iedereen kan vanaf nu meedoen aan de veiling van deze shirts op de site van Vitesse.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via Vitesse.nl/veiling. Bieden kan tot en met vrijdag 6 mei, 16.00 uur.

Vitesse en KWF Kankerbestrijding
Sinds eind 2012 hebben Vitesse en KWF Kankerbestrijding een nauwe samenwerking. Naast de traditionele KWF-wedstrijd versterken Vitesse en KWF Kankerbestrijding elkaar op verschillende momenten in het seizoen. Samen met KWF Kankerbestrijding zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Zondag wordt er door KWF Kankerbestrijding gecollecteerd bij de ingangen van GelreDome. De opbrengsten hiervan gaan naar wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: