22 september 2019 In de media

Bied mee op een van de gedragen Airborne-wedstrijdshirts tbv het goede doel

De wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard stond in het teken van de traditionele Airborne. In september 2019 is het namelijk 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond.
Veteranen waren aanwezig, de sfeeracties fantastisch en bovenal zijn er speciale wedstrijdshirts ontworpen. Het wedstrijdshirt is geïnspireerd op 75 jaar Airborne. En het beste? Als supporter heb je nu de ultieme kans om live mee te bieden op een gedragen – ongewassen – en gesigneerd Airborne-wedstrijdshirt van onze jongens!

Steun de Airborne
De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor toekomstige Airborne-herdenkingen.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van onze spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact vier dagen later: op woensdagavond om 20:45 uur. Meebieden kan via www.MatchWornShirt.com – ook vanaf de mobiele telefoon

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Meedoen? Ga naar www.MatchWornShirt.com.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: