22 december 2019 In de media

Bier GelreDome bij voetbalwedstrijd 15 cent goedkoper na kritiek supporters

Supporters Vitesse betaalt na de winterstop in GelreDome minder voor een biertje. De stadiondirectie past de prijzen aan na kritiek van supporters op de nieuwe prijsstelling bij de overgang van biermerk Jupiler naar Bud.
De prijs voor een beker van 20 centiliter Bud gaat naar 2,75 euro (was 2,90 euro) en een beker van 35 centiliter gaat 3,95 euro kosten (voorheen 4,25 euro). Voor de introductie van het het Amerikaanse Bud bevatten de bekers 5 centiliter meer.

"De kritiek op de nieuwe prijzen was terecht", aldus GelreDome-directeur Van de Bunt in de Gelderlander. ,,En dan moet je niet zeuren, dan moet je daar iets aan doen. En als je iets doet, doe het dan goed. Nu krijg je echt waar voor je geld”, vindt hij.

Overigens zijn de hogere prijzen nog niet gerekend omdat het nieuwe huismerk Bud voor alle wedstrijden in december, ook die van vanmiddag 16.45 uur tegen VVV-Venlo, een speciale introductie-actie hanteert: een groot biertje, voor de prijs van een kleine.

Afbeeldingsresultaat voor bud biermerk

Supportershome blijft 'Heineken House'

In Supportershome Monnikenhuize blijft de supportersvereniging gewoon Heineken tappen en de oude maten bekers hanteren. Zij zijn baas in eigen huis.

In het supportershome betaal je voor een 25 centiliter beker 2,00 euro en voor een halve liter (50 cl) slechts 4 euro.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: