22 november 2012 In de media

Bier drinken met Theo Janssen

De column van Marcel van Roosmalen in Hard Gras, zoals zij het zelf omschrijven: ‘voetbaltijdschrift voor lezers’.
Er belde vanmorgen een tijdschrift. Enthousiaste redactrice op de voicemail, ze hadden nu iets verzonnen… "Terug bellen!"

Ik belde terug, je weet het met dit soort zaken nooit, voor hetzelfde geld sturen ze je naar een warm land, maar dat was het niet.

Of ik zin had om met Theo Janssen naar een tatoeageshop te gaan? En daarna een biertje drinken! Had ik zelf een tattoo? Wilde ik een tattoo? Dat kon!

"Echt, dat kan!"

Ik wilde geen tatoeage en ik wil ook niet met Theo Janssen door Arnhem lopen, met Theo Janssen van Arnhem naar Amsterdam rijden, met Theo Janssen paardrijden (ik heb geen paard), met Theo Janssen gokken, met Theo Janssen televisie kijken of stappen met Theo Janssen, zoals andere kranten en tijdschriften voorstelden. En ik wil al helemaal niet met Theo Janssen naar de kapper, hij is zonder begeleiding gegaan, we hebben het resultaat gezien.

Er is in de media een enorme behoefte aan ‘de mens’ Theo Janssen, maar die is – beste bladen/krantenmakers – gewoon een stukje slimmer dan jullie denken, daarom neemt hij zijn telefoon niet op.

En los van wat ik allemaal niet wil: ik weet honderd procent zeker dat Theo dat allemaal ook niet wil met mij. Ik denk te weten wat hij zou zeggen als ik zou bellen met de vraag of we samen gaan paardrijden.

Wel een goed citaat.

Hard Gras / Foto’s SV / Vitesse

Hoofdsponsor: