29 mei 2020 In de media

Bijna 800 seizoenkaart verlengingen op eerste dag

Al 776 Vitessenaren verlengden hun seizoenkaart op de eerste dag van de seizoenkaartcampagne: een absoluut record binnen één dag!
Vitesse zit financieel in zwaar weer door de coronacrisis. Als op 1 september de eredivisie weer begint, is het maar de vraag of er publiek wordt toegelaten bij de wedstrijden. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan het verlies door de virusuitbraakoplopen tussen de 3,6 en 7 miljoen euro bedragen, bracht de club eerder deze week naar buiten.

Afzien van compensatie

Daarom doet Vitesse een beroep op de seizoenkaarthouders (afgelopen competitie rond de 10.000). Zij kunnen in drie varianten een jaarkaart voor jaargang 2020/2021 bestellen en al dan niet afzien van compensatie voor duels in GelreDome die ze niet mogen bezoeken.

Van de 776 supporters die in de eerste uren na het aftrappen van de verkoopcampagne ‘Motten ze Dan!’ met Vitesse-boegbeeld Theo Janssen een bestelling plaatste, koos 90 procent ervoor de club onvoorwaardelijk te steunen. ,,We bedanken de vele supporters die nu al laten zien achter hun club te blijven staan”, zegt de woordvoerder.

Oproep Supportersvereniging: Ga als één man achter Vitesse staan

De Supportersvereniging Vitesse roept de aanhang van de Arnhemse club op om die maximaal te ondersteunen. Concreet houdt dat in: gewoon een jaarkaart kopen voor komend seizoen. En afzien van compensatie als er vanwege het coronavirus geen publiek wordt toegelaten bij wedstrijden.

De voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse, Roderik van Veelen, roept alle aanhangers op de club in deze moelijke tijd financieel te ondersteunen. ,,Als er één moment is dat je je club kunt steunen, dan is het nu’’, vindt hij. ,,Dit is zo groots, dat maken we in ons leven hopelijk niet nog eens mee.”

Seizoenkaart verlengen? Of een nieuwe bestellen? Ga dan nu naar: www.geelswert.nl 

 

Supportersvereniging Vitesse – Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: