Wilf Oldham, een van de laatste helden van de Slag om Arnhem, viert dit weekend de mijlpaal, omringd door dierbaren.

Wilf begint zijn dag thuis, met bezoek, voor cadeaus en kaarten. Dit omvat Maj Andy Holsgrove en Warrant Officer Ward, die Wilf een kaart en cadeau zal geven namens het Borders-regiment. Familie en vrienden zijn ook uitgenodigd bij Wilf thuis, zodat ze hem zijn cadeaus en kaarten kunnen geven.

Vieringen

In de club zullen leden van het Infanterie-trainingscentrum Catterick en vertegenwoordigers van de West Cumberland Branch van de Duke of Lancs Association aanwezig zijn om Wilf te begroeten en zijn verjaardag met hem te vieren.

Taylor Dancing Academy en het Integra Brass Band ensemble treden op en er is bingo en een loterij.

De speciale dag was gepland door David Sharkey, de voorzitter van de Bolton-tak van de Parachute Regimental Association (PRA), naast Frank Robinson, de welzijnsfunctionaris.

David zamelt al drie jaar geld in voor Wilf op zijn Just Giving-pagina en zegt dat Wilf in goede gezondheid verkeert en een geweldige man is.

Hij zei: “Wilf is op dit moment in goede gezondheid, hij heeft een kankerbehandeling in zijn gezicht ondergaan, maar verder gaat het goed met hem. Hij is een geweldige man.”

Stuur een kaart naar Wilf

Familie en vrienden vragen mensen ook om Wilf verjaardagskaarten te sturen naar The Para Cafe op Thynne St, Bolton BL3 6AY, United Kingdom om het leven van de veteraan te vieren.

Wens: helft van zijn as uitstrooien in Arnhem

Wilf heeft zijn vriend David van de PRA gevraagd om de helft van zijn as in Arnhem uit te strooien en de andere helft aan zijn dochter te geven. Donaties voor de inzamelingsactie van Wilf kunnen worden gedaan op https://www.justgiving.com/campaign/Hero