16 oktober 2011 In de media

Blessure Jenner, debuut Aborah

De derby van Gelderland heeft voor Julian Jenner nog geen tien minuten geduurd. De Vitesse-aanvaller greep na een sprint naar zijn hamstring en moest worden vervangen.

Het uitvallen van Jenner betekent tevens het debuut van Stanley Aborah in het Vitesse-shirt. De Belg met Ghanese roots speelde in seizoen 2004-2005 voor het laatst een Eredivisiewedstrijd, toen nog in dienst van Ajax, waar zijn opleiding had genoten. Aborah tekende onlangs een contract bij Vitesse, nadat hij indruk had gemaakt tijdens zijn proefperiode.

Vitesse vreest voor een scheurtje in de hamstring van Jenner. Wanneer dit het geval is zal hij ongeveer zes weken uitgeschakeld zijn. Dat is jammer voor hem en de club, aangezien de speler onder de nieuwe trainer John van den Brom juist was opgebloeid.

De tweede helft van vorig seizoen werd Jenner nog verhuurd aan zijn oude werkgever NAC Breda. In de zomer kwam hij terug in Arnhem en veroverde hij een basisplaats. Jenner begon zijn carrière bij NAC, speelde vervolgens voor AZ, Vitesse, Rot-Weiss Ahlen, opnieuw Vitesse en na de verhuurperiode bij NAC dus nu weer voor de club uit Arnhem.

Goal

Hoofdsponsor: