16 februari 2010 In de media

Blessure Man of the Match Paul Verhaegh valt mee

Het duurde even voor de doelpuntmaker en terechte Man of the Match Paul Verhaegh het supportershome bezocht. Persverplichtingen en toch even zijn hamstring laten behandelen. “Een hamstringverrekking. Niet ernstig en ik verwacht er zondag tegen Ajax bij te zijn”, zei hij beslist.

Over Vitesse – FC Twente: "Het was een prachtige partij en wij stonden goed. Tachtig minuten ben je veruit de betere partij en dan geeft je het in twee kansen weg. Dat wij de 2-0 niet konden maken, gaf vandaag de doorslag. Tegen zo’n topploeg moet je die paar kansen die je krijgt benutten. Dat bleek nog eens toen wij een puike kans hadden op de 2-2. Nu ben ik er goed ziek van. Ik had het plan te scoren en daarna een dag het Carnaval te bezoeken", vertelde de Limburger, "maar daar gaat nu niets van komen."

"Het moet constanter", was zijn overtuiging. "We zijn te wisselvallig en het komt steeds aan op die laatste paar procenten inzet en kansen benutten. Daar laten wij het liggen. Als wij serieus voor de plaatsen acht of negen willen spelen, moet dat absoluut veranderen."

Zijn metgezel Sinan Kaloglu excuseerde zich in een mix van Duits, Engels en Nederlands bij de aanwezige fans voor zijn blessures. "Het is jammer en ook voor mij tegenvallend dat ik zo weinig aan spelen toe kom. Ik heb het naar mijn zin bij Vitesse en ga de belofte nog invullen." Sinan verwacht nog twee weken nodig te hebben en dan in training te gaan. Op de vraag naar zijn geregelde interactie met het publiek: "Voetbal is emotie en iets van spelers én supporters. Het mooiste is de beleving samen en dat helpt de ploeg ook. Vandaar dat ik regelmatig de boel opjut." 

De winnaar van het gesigneerde thuisshirt Harold Bussel ging zichtbaar blij met zijn aanwinst met Paul Verhaegh op de foto. 

 

Ook een gratis Vitesse thuisshirt winnen? Bezoek supportershome Monnikenhuize na afloop van de thuiswedstrijd en ontvang een gratis lot van de activiteitencommissie van de supportersvereniging. De Man of the match en een tweede speler bezoeken na afloop van de wedstrijd het supportershome voor een interview, hun kijk op de sportieve ontwikkelingen en de wedstrijd. Je kunt met hen op de foto of in gesprek en maakt via je lot kans op een gesigneerd thuisshirt van Vitesse. 

Supportershome Monnikenhuize, de gezellige huiskamer van de Vitesse supporter en iedereen is welkom: jong en oud.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: