8 november 2011 In de media

Blessure update na wedstrijd tegen NAC Breda

Tijdens de warming-up van de wedstrijd NAC Breda v Vitesse raakten Frank van der Struijk en Wilfried Bony geblesseerd. Hieronder een blessure-update.
Frank van der Struijk
Frank van der Struijk kreeg tijdens de warming-up last van zijn bovenbeen en was niet fit genoeg om te starten. Na een behandeling in de eerste helft, werd besloten dat Van der Struijk ook geen plaats kon nemen op de reservebank. Maandagmiddag heeft Frank van der Struijk een MRI gehad. De scan heeft uitgewezen dat het gaat om een verrekking in het bovenbeen. Een gunstige uitslag voor Vitesse en Van der Struijk zelf.

Wilfried Bony
Wilfried Bony haakte, net als Van der Struijk, af in de warming-up. Na een snelle behandeling zaterdagavond kon de Ivoriaan zaterdag aan het begin van de tweede helft al invallen. Wilfried is maandagmiddag dan ook vertrokken naar Ivoorkust voor twee vriendschappelijke wedstrijden met zijn vaderland.

Alexander Büttner moest zaterdag in de 85e minuut met een blessure gedwongen naar de kant. De blessure van de linkerverdediger heeft verder geen gevolgen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: