20 november 2010 In de media

Blessures voor Jenner en Vd Struijk

Vitesse-spelers Frank van der Struijk en Julian Jenner hebben een blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo.


Van der Struijk had na het duel een ei op de enkel. Gevreesd wordt dat de verdediger gescheurde enkelbanden heeft. Julian Jenner viel uit met een hamstringblessure. Zijn kwetsuur lijkt minder zwaar. De spelers ondergaan de komende dagen een MRI-scan.

Vitesse eindigde tegen Heracles met tien man door de blessures. Er was al drie keer gewisseld toen Van der Struijk per brancard het veld af ging.


Vitesse moet Van der Struijk voorlopig missen 

Vitesse kan de komende weken geen beroep doen op Frank van der Struijk. De verdediger van de Arnhemmers heeft tegen Heracles Almelo een blessure opgelopen.

Albert Ferrer, de nieuwe coach van Vitesse, baalde na afloop van het uitvallen van de centrale verdediger. "Als eerste wil ik zeggen dat we Frank van der Struijk een aantal wedstrijden moeten missen."

Van der Struijk is de laatste weken weer basisspeler bij Vitesse door de afwezigheid van Civard Sprockel. Laatstgenoemde nadert inmiddels weer volledige fitheid.

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: