20 februari 2012 In de media

Bony: Ik boos? Daar wil ik niets over zeggen

Wilfried Bony is niet blij met Vitesse. Dat meldt de Ivoriaanse aanvaller, die na zijn optreden in de Afrika Cup gisteren tegen FC Twente terugkeerde in het Gelredome, in het AD.
Hij had graag gezien dat de Arnhemse clubleiding in januari medewerking had verleend aan een transfer naar het buitenland.

Wilfried Bony kon in januari de overstap maken naar Udinese of Napoli, meldden Italiaanse media eerder deze week. Beide clubs uit de Serie A zouden acht miljoen euro over hebben gehad voor de 22-jarige aanvaller van Vitesse, die dit seizoen al negen keer trefzeker was voor de Arnhemmers. Mogelijk zou hij eerst door Chelsea overgenomen worden, om vervolgens door de Londense club bij een van de Italiaanse clubs in de verhuur te worden gedaan.

Omdat Vitesse hem vooralsnog niet wil verkopen, loopt Bony sinds zijn terugkeer met een chagrijnig gezicht rond bij de club. De Ivoriaan wilde gisteren niet ingaan op de belangstelling. ‘Ik zit nu bij Vitesse en we zien wel wat er na dit seizoen gaat gebeuren. Dat ik naar Italië kon en dat ik boos ben? Daar wil ik niets over zeggen.’

Technisch directeur Ted van Leeuwen ontkende desgevraagd dat er belangstelling is geweest voor Bony. ‘Udinese heeft zich niet gemeld.

AD

Hoofdsponsor: