31 augustus 2012 In de media

Bony woedend op Vitesse

Vitesse-aanvaller Wilfried Bony is naar eigen zeggen helemaal klaar met Vitesse. ‘’Deze club maakt me compleet gek. Ze hebben mij gisteren een overstap naar Aston Villa door de neus geboord.’’
Zijn zaakwaarnemer Francis Kacou zegt dat de Ivoriaan niet meer wil spelen voor de Arnhemmers. ‘’Wilfried is doodongelukkig bij Vitesse. Hij heeft zich vanmorgen wel voor de training gemeld, omdat hij een professional is. Aston Villa wilde hem voor dit seizoen huren met een optie tot koop. Dat zou Vitesse bijna tien miljoen gaan opleveren.Gistermorgen ging Vitesse daarmee akkoord, maar ’s avonds zeiden ze dat alleen een verkoop bespreekbaar was. We hadden alles al geregeld en stonden klaar voor vertrek naar Birmingham. Ongelofelijk."

"Wilfried moet vertrekken"
De zaakwaarnemer van Bony heeft het helemaal gehad met de club uit Arnhem. "Wilfried moet vertrekken bij Vitesse. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging op een hoger niveau. Anders verliest hij zijn plaats in de nationale ploeg. Dit Vitesse zegt ambitieus te zijn, maar daar merk ik niks van. Wilfried wordt omringd door slechte spelers waardoor hij zich niet verder kan ontwikkelen,’’ aldus Kacou.

De Telegraaf

Hoofdsponsor: