14 maart 2015 In de media

Borstbeeld Vitesse-icoon Theo Bos onthuld

Bij het trainingscomplex van Vitesse op Papendal is zaterdagochtend onder grote belangstelling het borstbeeld van clubicoon Theo Bos onthuld. Er waren honderden mensen aanwezig.
Het beeld van de oud-speler (429 officiële duels) en voormalig trainer van de Arnhemse voetbalclub was een initiatief van een aantal supporters. Bos, die wordt beschouwd als 'Mister Vitesse', overleed 28 februari 2013 na een slopende ziekte.
 

Voetbalwedstrijd

Daarna was er een wedstrijd tussen 'Team Theo Bos' en de 'Vitesse Legends'.
 

 

In Team Theo Bos speelden onder anderen zoon Luuk Bos, Theo Janssen, Gerry Hamstra, Hans van Arum, Nicky Hofs, Marc van Hintum, Fred van den Hoorn,  John van den Brom, Dejan Curovic, Mike Snoei, Zeljko Petrovic en Didier Martel mee. Bij Vitesse Legends waren Peter Held, Roberto Straal, Michael Jansen, Edward Sturing, Martin Laamers, Ruud Knol, Huub Loeffen, Nicky Hofs en Theo Janssen van de partij.
 

Het werd 3-1 voor de Vitesse Legends. Curovic opende de score. Hij was ook degene die het laatste doelpunt op Monnikenhuize maakte en het eerste in GelreDome. Via Michael Jansen, Nick Hofs (assist Theo Janssen) en Huub Loeffen werd het 3-1.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: