18 augustus 2010 In de media

Bos heeft goed gevoel na gesprek Jordania

Hoofdtrainer Theo Bos van Vitesse sprak dinsdag met de nieuwe clubeigenaar Merab Jordania over directe versterking van de selectie.

Hoofdtrainer Theo Bos van Vitesse heeft dinsdag uitvoerig met de nieuwe clubeigenaar Merab Jordania gesproken over een kwaliteitsinjectie van de selectie.

De nieuwe Georgische baas in Arnhem kondigde maandag bij zijn presentatie veel nieuwe spelers aan en beloofde Bos een dag later 'gouden bergen'. Bos sprak van 'een heel goed gesprek'. "Het is een voetbalman, niet iemand die alleen zakelijk denkt. Namen kan ik niet noemen, maar als de spelers komen die hij mij heeft genoemd, ben ik echt heel blij. En dat zijn geen onbekende Oostblokspelers, maar spelers die iedereen kent."

Bos sprak ook met Zjordania gesproken over de nieuwe verhoudingen binnen de club. "Ik hoef nieuwe spelers niet direct op te stellen. Vijf nieuwe spelers inpassen, gaat niet zomaar. Daar had hij alle begrip voor. Hij zei 'laat ze eerst maar een plaats in het elftal verdienen'. Maar als deze jongens echt komen, hoef je daar niet bang voor te zijn", dacht de trainer.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: