25 januari 2010 In de media

Bos krijgt luxeprobleem met Hofs en Stevanovic

Trainer Theo Bos van Vitesse krijgt na de winst bij Heracles zaterdagavond ( 1- 2) een luxeprobleem. Hij heeft nu een winnende ploeg en krijgt de potentiële basisspelers Dali­bor Stevanovic en Nicky Hofs ­momenteel licht geblesseerd ­terug van een schorsing.

„Dat is alleen maar mooi, we ko­men wat ruimer in de spelers te zitten”, vond Bos zaterdag in Al­melo, waar hij niet meer dan vijf reservespelers bij zich had. „Deze overwinning is belang­rijk. We leven heel anders naar de wedstrijd tegen PSV toe.”
Vitesse bezoekt daarna VVV en Sparta. „We hebben een wat vreemde competitie-indeling”, vindt Bos. „Van de eerste vijf wedstrijden na de winterstop spelen we er vier uit. En van de laatste vijf wedstrijden aan het einde van het seizoen spelen we er weer vier thuis.”

Bos had ‘aardige dingen’ gezien tegen Heracles. „We waren met respect af gereisd. Zij hebben het voor de winterstop fantas­tisch gedaan. Zo begonnen we ook vond ik, Heracles was de eerste twintig minuten beter, maar lopende de eerste helft kwamen we er beter in. Omdat Heracles naïef verdedigde, op een lijn, kregen wij toen al kan­sen, vooral via Lasse Nilsson.”

De Gelderlander

Hoofdsponsor: