2 augustus 2010 In de media

Bosschaart en Derijck spelen tegen Vitesse

Pascal Bosschaart en Timothy Derijck staan zondag in de seizoensouverture tegen Vitesse in de basis. Dit laat trainer John van den Brom maandag weten in het Algemeen Dagblad.
Het tweetal heeft de nieuwe trainer in de voorbereidindsfase dusdanig overtuigd dat het reeds zeker is van een plekje in de basiself tegen de Arnhemmers.

De oefenmeester had lange tijd zijn twijfels over het centrale duo, omdat hij ook nog de beschikking heeft over Christian Kum. In het duel met Swansea City (1-0 overwinning) maakten Bosschaart en Derijck echter een dusdanige indruk op Van den Brom dat Kum zondag op de bank plaats zal moeten nemen. Over de andere negen die aan de aftrap zullen verschijnen liet de trainer zich vooralsnog niet uit.

“De staf en spelers snakken naar het begin van de competitie. We hebben een vlekkeloze voorbereiding achter de rug waarin we in zes weken flinke progressie hebben gemaakt. De groep staat er goed voor. De spelers zijn fit, er is duidelijkheid over de speelwijze”, aldus de oefenmeester, die nog altijd niet uitsluit versterkingen te zullen halen. “We kijken goed rond. Een middenvelder erbij zou geen overbodige luxe zijn.”

AD

Hoofdsponsor: