12 april 2014 In de media

Bosz gastspreker over kunstgras bij sv Erasmus

Peter Bosz (foto), de hoofdtrainer van Vitesse, is één van de sprekers tijdens de op maandag 14 april bij sv Erasmus te houden informatieavond over kunstgrasvelden.
Onder de noemer “De ondernemende vereniging, het nieuwe denken” wordt deze avond door de Anteagroup (voorheen Oranjewoud) tezamen met sv Erasmus georganiseerd.

De bijeenkomst is bedoeld voor sportverenigingen die geïnteresseerd zijn in kunstgras. Aanleiding is het drie jaar geleden in opdracht van de Stichting Sportcomplex Erasmusweg gefinancierde en gerealiseerde kunstgrasveld. Voor de uitvoering was de Anteagroup verantwoordelijk.

Als stichtingsvoorzitter geeft Renato Bernardon mede namens sv Erasmus een toelichting op dit unieke initiatief. Vervolgens zet Tammo Beishuizen, lid van het bestuur amateurvoetbal, de visie van de KNVB op kunstgras uiteen. Joep Swinkels, Senior Tax Manager bij PriceWaterhouseCoopers, geeft inzicht in de noodzakelijke investeringen en in de daaraan verbonden regelgeving en voorwaarden.

Vitesse-trainer Peter Bosz gastspreker over kunstgras bij sv Erasmus

Peter Bosz, de technisch verantwoordelijke man bij Vitesse, sluit de bijeenkomst af door de aanwezigen deelgenoot te maken van zijn ervaringen met kunstgras als oud-prof en als trainer. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.
 

Haaglandenvoetbal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: