11 april 2014 In de media

Bosz geeft opstelling Vitesse niet prijs

Vitesse-trainer Peter Bosz geeft zijn opstelling voor het duel met Cambuur Leeuwarden zaterdag (19.45 uur) niet prijs. ,,Morgenvroeg vertel ik het de spelers”, aldus de oefenmeester vrijdagmiddag.
Op basis van de trainingen de afgelopen week, lijkt Bosz niets te wijzigen ten opzichte van zijn basiself tegen Ajax.

Volgens Bosz kun je geen conclusies aan de trainingen verbinden. ,,Mike Havenaar en Lucas Piazon waren niet honderd procent fit. Wel fit genoeg om in te vallen tegen Ajax en dat hebben ze ook gedaan. Deze week hebben ze volledig meegetraind en morgenvroeg maak ik mijn basiself bekend."

Piet Velthuizen klaagde na afloop over pijn in de zij en liet zich behandelen door fysiotherapeut Jos Kortekaas. ,,Maar ik kan spelen. Er is meer voor nodig om mij langs de kant te houden", aldus Velthuizen.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Velthuizen, Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt, Pröpper, Vejinovic, Labyad, Atsu, Traore, Ibarra.
 


 
Gelderlander / Foto SV
14 februari 2014 In de media

Bosz geeft opstelling Vitesse niet prijs

Vitesse speelt zaterdag een cruciale wedstrijd tegen FC Twente. Trainer Peter Bosz wilde na de afsluitende training vrijdag op Papendal de opstelling niet prijsgeven.
Doorgaans sluit Bosz de vrijdagtraining af met een grote partij, maar daar week hij ditmaal van af. Vorige week, tegen ADO Den Haag, verraste Bosz met Bertrand Traore in de spits, maar een succes was dat niet.

Waarschijnlijk keert Mike Havenaar zaterdag in Enschede (18.45 uur) terug in de punt van de aanval. Uros Djurdjevic is ook een optie. De jonge Servische spits maakte een gretige indruk op de training.

Kelvin Leerdam was vorige week geschorst en maakt zijn rentree. Dat gaat ten koste van Frank van der Struijk. 

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Velthuizen, Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt, Propper, Atsu, Vejinovic, Ibarra, Havenaar, Piazon.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: