26 april 2014 In de media

Bosz houdt systeem intact na nederlaag

Peter Bosz houdt vast aan zijn aanvallende systeem en zal zijn basisteam voor het thuis­duel met Go Ahead Eagles mor­gen (14.30 uur) nauwelijks wijzi­gen ten opzichte van het team dat twee weken terug met 4-3 verloor van SC Cambuur.
„Veel wijzigen zou een teken van zwakte zijn. Wellicht dat ik een of twee spe­lers vervang, maar dat maak ik pas morgen (zaterdag) bekend. Ik ben er al uit. De spelers horen de opstelling als eerste”, vertelde de Apeldoornse coach gisteren tij­dens de persbabbel op Papendal.

Bosz haalde na de nederlaag in Leeuwarden hard uit, maar spe­lers moeten dat niet persoonlijk opvatten, zo gaf hij gisteren aan. „Ik vind dat wij daar als team heel slecht hebben verdedigd en dat was eerder in Groningen (3-1 ver­lies) ook zo. Maar ik heb het niet gehad over de verdedigers.”

De Arnhemmers kunnen zich, met twee duels te gaan, direct plaatsen voor Europees voetbal. Maar de ploeg kan ook nog vijfde worden, wat inhoudt dat er play-offs moeten worden ge­speeld. Bosz: „We willen Euro­pees voetbal zo snel mogelijk vei­ligstellen. Als we vijfde worden, zou dat wel een teleurstelling zijn. We zitten niet op de play-offs te wachten.”

Vermoedelijke opstelling: Velthui­zen; Leerdam, Kashia, Van der Heij­den, Van Aanholt; Pröpper, Vejinovic, Labyad; Atsu, Traore, Ibarra.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: