25 februari 2014 In de media

Bosz sluit basisplek Kashia niet uit

Vitesse-trainer Peter Bosz wisselde aanvoerder Guram Kashia zondagmiddag vroegtijdig tegen RKC Waalwijk. Nadat Marko Vejinovic als laatste man werd gepositioneerd, begon het opeens te lopen bij de Arnhemmers met een 3-1 zege als beloning
Kashia werd geslachtofferd vanwege het spel van de laatste weken. "Dit duel vroeg om een andere aanpak", vertelde Bosz in de nabeschouwing. Toch zegt dat niets over de eerstvolgende wedstrijd. "Het is niet zo dat dit voor de rest van het seizoen vaststaat. Wie er volgende week starten? Ik heb nog geen idee."

Toekomst
Bosz werd gevraagd naar zijn toekomstplannen. De Apeldoorner heeft een clausule in zijn contract waardoor een vertrek mogelijk is en een terugkeer naar Feyenoord werd al als mogelijkheid genoemd. Volgens diverse media wil Vitesse snel om de tafel, maar de hoofdpersoon weet van niets.

"Ik heb geen extra gesprek gehad met de club. Mo (technisch directeur Allach, red.) en ik spreken elkaar elke dag, maar niet specifiek over mijn situatie. Ik heb het prima naar mijn zin bij Vitesse", besloot Bosz.
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: