11 april 2014 In de media

Bosz tevreden met vierde plaats

Vitesse-trainer Peter Bosz zou tevreden zijn met een vierde plaats aan het eind van de competitie. Daarmee zou de club zich plaatsen voor de Europa League.
Medekoploper
De coach merkte wel op dat een vierde plaats in schril contrast staat met de situtatie in de winterstop toen Vitesse medekoploper was. Dit weekend kijkt Bosz met een schuin oog naar de topper PSV-Feyenoord. Beide ploegen zijn concurrenten in de strijd om Europees voetbal.

'Er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Als wij drie keer winnen hebben we sowieso Europees voetbal. Maar het is logisch dat je met een schuin oog kijkt naar je directe concurrenten', sprak Bosz.

Champions League
De coach ziet zelfs nog een kleine kans op plaatsing voor de voorronde van de Champions League. 'Alles is nog mogelijk. Dat hebben we niet meer in eigen hand. Daarvoor moeten we niet met een schuin oog, maar volledig naar Feyenoord kijken.  Met drie wedstrijden is dat erg veel. Maar goed, mocht PSV winnen van Feyenoord, dan zou je op een punt kunnen komen. Dan staat het opeens weer heel dicht bij elkaar.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: