4 april 2014 In de media

Bosz woedend over beschuldigingen Jordania

Vitesse-trainer Peter Bosz is woedend over de uitlatingen van ex-clubbaas Merab Jordania dat Vitesse van Chelsea geen kampioen mag worden.
Hij noemt het artikel in De Telegraaf 'een lulverhaal'.

Bosz wees erop dat Vitesse en Chelsea niet dezelfde eigenaar hebben en dat ze niet hoeven te vrezen voor sancties van de UEFA.

De coach verwees de insinuatie dat Vitesse expres niet mee zou doen om het kampioenschap naar het rijk der fabelen.

'Hoe verzin je het dat wij wedstrijden zouden weggeven? "Wat een lulverhaal", stelt Bosz. "Als ik als voetballer mijn best doe en lees dat ik geen kampioen mag worden, dan zou ik boos worden.

Ik heb de spelers uit mijn ervaringen verteld hoe ik de situatie heb beleefd. Ik weet al meerdere weken van de aantijgingen van Merab. Maar mijn focus ligt op voetbal."

"De mensen die mij kennen en met mij gewerkt hebben zullen het niet in hun botte hoofd halen te denken dat ik geen kampioen zou willen worden", vervolgt hij. "Mensen die dat wel beweren, komen aan mijn integriteit. Dat moet je nooit doen.

Dit slaat nergens op. Denk je dat ik echt een wedstrijd weg zou geven? Sodemieter op. Denk je dat ik me door Londen laat zeggen wie ik opstel?"
 

Omroep Gelderland / Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: