29 mei 2015 In de media

Bosz: ‘geweldig voor die gasten als we het kunnen afmaken’

Vitesse-trainer Peter Bosz is met zijn ploeg bijna aan het einde gekomen van het seizoen.
Vitesse kan dat afsluiten met een ticket voor de derde voorronde van de Europa League komend jaar. Bosz vindt dat zijn ploeg dat ook verdient.

'We lopen volgens mij wel aardig te voetballen, we waren vandaag ook duidelijk de bovenliggende partij. In die zin verdienen we het ook wel, maar dat moeten we zondag nog wel even laten zien. We hebben elf maanden lang hartstikke hard met elkaar gewerkt en zijn in de tweede seizoenshelft van ver teruggekomen, dus dan zou ik het geweldig voor die gasten vinden als we het kunnen afmaken', zo duidt de trainer. 

Vitesse heeft met het 2-2 gelijkspel in Heerenveen in ieder geval een redelijke uitgangspositie verworven voor de return. De oefenmeester vindt zelfs dat het nog beter had gekund. 'Vooraf had je getekend voor 2-2. Dat is een goede uitgangspositie, maar achteraf ben ik niet tevreden.

Wij waren de bovenliggende partij en hadden de volledige controle. We kwamen zelfs twee keer voor, maar het is jammer dat je er dan ook twee tegen krijgt. Er had meer ingezeten.'
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: