7 mei 2014 In de media

Bosz: ‘Maak je daar maar geen zorgen over’

Peter Bosz maakte zich ondanks de nederlaag tegen FC Groningen geen enkele zorgen over de return. De hoofdtrainer van Vitesse zag zijn elftal in de play-offs voor Europees voetbal met 1-0 verliezen.
Christian Atsu miste een strafschop namens de Arnhemmers.

"Het is niet zoals in de competitie, dat je verliest en drie punten kwijt bent. Er komt nog een thuiswedstrijd en gelukkig al snel. We hebben hier echt als een team gespeeld. We hebben geen grote kansen gehad, maar wel een aantal goede mogelijkheden om te scoren. De jongens hebben het geweldig gedaan", reageerde Bosz tegenover FOX Sports.

Bij het tegendoelpunt ging Jan-Arie van der Heijden in de fout. "Ik verwijt hem helemaal niks. We hebben ons als team geweldig opgericht. Die gasten zaten net gefrustreerd in de kleedkamer. De tegenstander wilde niks, durfde niks en deed niks. Wij hebben alles geprobeerd. Ik heb een totaal ander Vitesse gezien dan de afgelopen weken en daar ben ik blij mee. We hadden een beter resultaat verdiend. De return gaan wij gewoon winnen, maak je daar maar geen zorgen over."
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: