22 november 2015 In de media

Bosz: “Als je het niet erg vindt, zal ik daar maar eens niks over zeggen”

Vitesse speelde zondagavond met 2-2 gelijk tegen ADO Den Haag. Belangrijk moment in de wedstrijd was de strafschop die in de 50e minuut werd toegekend aan de thuisploeg. Kelvin Leerdam zou een overtreding hebben begaan op ADO-spits Mike Havenaar, zo oordeelde scheidsrechter Bas Nijhuis.
De spelers van Vitesse beklaagden zich na afloop bij de leidsman. Peter Bosz wilde liever geen woorden vuil maken aan het voorval. "Als je het niet erg vindt, zal ik daar maar eens niks over zeggen", luidde de reactie van de Vitesse-trainer. 

Bosz was eerder dit seizoen bij een arbitragezaak, naar aanleiding van een incident tijdens het bekerduel met Heracles. De aanklager betaald voetbal wilde de oefenmeester fors straffen omdat hij zich grof zou hebben geuit richting scheidsrechter Danny Makkelie. Daarom let Bosz nu op zijn woorden. "Want je wordt zo geschorst in Nederland, als je er iets over zegt. Dus laten we dat nu maar een keer niet doen. Ik ben wat ouder aan het worden. Ook wijzer? Dat weet ik niet."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: