2 november 2014 In de media

Bosz: “Het was negentig minuten slecht”

Peter Bosz wilde dat zijn ploeg zondag revanche nam voor het dure puntenverlies tegen NAC Breda.
De trainer van Vitesse kwam in Utrecht echter van een koude kermis thuis, want zijn ploeg liet in de Galgenwaard helemaal niets zien.

De spelers van Vitesse gaven totaal niet thuis, volgens Bosz was het dan ook de slechtste wedstrijd van het seizoen. "Dit lag volledig aan onszelf, aan de manier waarop we aan de wedstrijd begonnen", zei de trainer bij FOX Sports. "We hebben niet verloren omdat zij de betere voetballers hebben, we hebben verloren omdat we vandaag niet de juiste winnaarsmentaliteit hebben getoond."

De oefenmeester vindt niet dat Vitesse de spelers mist om zo'n strijd te winnen. "Daar gaat het niet om. We hadden helemaal niet in de duels moeten komen door de bal snel rond te laten gaan. Maar als je niet met de juiste instelling aan de wedstrijd begint, is het heel moeilijk om dat nog om te buigen. Ik kan het dan proberen, maar het moet uit zo'n speler zelf komen", aldus Bosz, die bloedlink werd.

"Het was volledig onnodig vandaag. De mentaliteit was vandaag vreselijk verzorgd. Het was negentig minuten slecht." Vitesse zakt door de nederlaag naar het rechterrijtje.
 

Voetbalrimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: